Miere 100% naturală  -  

Prajitura foi cu miere de albine si crema de lamaie

Foi cu miere

Ingrediente - Foi cu miere

Pentru 3 foi aveti nevoie de:

- 5 linguri de miere de albine
- 3 oua
- 50 de grame de unt sau 8 linguri de ulei
- 3 linguri de iaurt
- 1/2 lingurita amoniac stins in iaurt
- razatura de lamaie
- faina cat sa se faca aluatul tare

Se imparte aluatul in 3 parti egale si se intinde in foi subtiri. Se adauga apoi foile la copt in cuptorul preincalzit. Aveti grija ca foile vor fi gata destul de repede, acestea vor trebui scoase atunci cand se rumenesc.

Ca si umplutura recomandam crema de lamaie insa pot fi folosite si alte creme si chiar si budinca.

Notă articol: 4.44 din [18 voturi]
Mărturii clienți
Valentin, Constanta
Imi place foarte mult mierea de salcam comandata de pe mierepenet.ro. Pretul este foarte accesibil, iar calitatea este excelenta. Va multumesc!
Alte mărturii clienți »
Știați că
In interiorul stupului, sunt tot timpul in jur de 36oC (temperatura corpului uman), indiferent de temperatura de afara.
Cristalizarea mierii de salcam este mult mai lenta fata de alte tipuri de miere, acest proces putand dura pana la 2 ani.
Mierea de albine a fost prima substanta dulce folosita de om.
Newsletter
Pentru a fi la curent cu cele mai noi produse și oferte abonați-vă la newsletterul nostru.
Miere 100% naturală, direct de la apicultor