Miere 100% naturală  -  

Prajitura foi cu miere de albine si crema de lamaie

Foi cu miere

Ingrediente - Foi cu miere

Pentru 3 foi aveti nevoie de:

- 5 linguri de miere de albine
- 3 oua
- 50 de grame de unt sau 8 linguri de ulei
- 3 linguri de iaurt
- 1/2 lingurita amoniac stins in iaurt
- razatura de lamaie
- faina cat sa se faca aluatul tare

Se imparte aluatul in 3 parti egale si se intinde in foi subtiri. Se adauga apoi foile la copt in cuptorul preincalzit. Aveti grija ca foile vor fi gata destul de repede, acestea vor trebui scoase atunci cand se rumenesc.

Ca si umplutura recomandam crema de lamaie insa pot fi folosite si alte creme si chiar si budinca.

Notă articol:
4.32 din 19 voturi
Mărturii clienți
STOICA DIA, PETRILA
Produsul catina cu miere este deosebit .Eficient si usor de consumat dimineata pe stomacul gol .
Alte mărturii clienți »
Știați că
Durata de viata a matcii este de 50-60 de ori mai mare decat a albinei lucratoare.
Prima moneda cunoscuta in lume avea gravata pe ea albina, ca simbol al harniciei, moneda ce apartinea civilizatiei din Efes in secolului IV i.Chr.
Cristalizarea mierii de salcam este mult mai lenta fata de alte tipuri de miere, acest proces putand dura pana la 2 ani.
Newsletter
Pentru a fi la curent cu cele mai noi produse și oferte abonați-vă la newsletterul nostru.
Miere 100% naturală, direct de la apicultor