Miere 100% naturală  -  

Despre

Prin intermediul site-ului nostru www.mierepenet.ro comercializam miere din stupina proprie, miere de albine produsa cu pasiune, miere romaneasca, 100% naturala. Avand o experienta de 25 de ani in apicultura va oferim miere de calitate superioara, neprocesata, exact asa cum a fost extrasa din stup asupra careia nu s-a intervenit in niciun fel pentru a nu-si pierde calitatile.

Acordam o atentie deosebita calitatii produselor noastre, astfel incat fiecare client de-al nostru sa fie multumit. Credem ca atentia noastra este vizibila mai ales prin prisma aprecierilor clientilor nostri, dar si prin rapiditatea cu care raspundem la orice intrebare sau solicitare.

De ce sa ne alegeti pe noi? Pentru ca mierea albinelor noastre este gustoasa, sanatoasa, 100% naturala, exact asa cum a fost extrasa din stup, este neprocesata, nemodificata chimic sau termic.

La ce poate fi folosita mierea noastra? Puteti folosi mierea noastra in alimentatie: izvor de energie si lupta impotriva stresului, in tratarea diferitelor afectiuni, in retete culinare si sucuri naturale, dar si ca masca de par sau pentru un ten mai frumos.

Certificari:
-certificat de Producator
-certificat de Calificare Profesionala pentru Apicultura
-certificat de Inregistrare Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor pentru Unitatile de Vanzare cu Amanuntul

Speram sa va fie pe plac mierea noastra, precum si celelalte informatii prezentate pe site. Va asteptam oricand cu aprecieri, pareri si sugestii despre produsele si informatiile oferite de site-ul nostru. De asemenea va invitam si pe pagina noastra de Facebook.

Cateva imagini din stupina noastra:

Mărturii clienți
Burca Marian, Roman
Foarte buna mierea, recomand.
Alte mărturii clienți »
Newsletter
Pentru a fi la curent cu cele mai noi produse și oferte abonați-vă la newsletterul nostru.
Miere 100% naturală, direct de la apicultor
Articole