Miere 100% naturală  -  

Termeni și condiții

Articolul 1 - SCOPUL

Termenii si conditiile generale prevazute in continuare se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre magazinul virtual www.mierepenet.ro catre Cumparator. Utilizarea acestui site precum si efectuarea de comenzi online implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. mierepenet.ro isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare.

Articolul 2 - DOCUMENTE CONTRACTUALE

Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe site-ul anterior mentionat, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile. Comanda va fi compusa din urmatoarele documente, in ordinea importantei: 1) Comanda (impreuna cu mentiunile clare asupra datelor de livrare si facturare) si conditiile sale specifice 2) Specificatiile Cumparatorului (acolo unde este cazul) 3) Termenii si Conditiile generale de vanzare. Daca Vanzatorul confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptarea comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea Vanzatorului catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Vanzatorul nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.

Articolul 3 - VALABILIATE

Prezentul Contract intra in vigoare la confirmarea Comenzii de catre Vanzator. Confirmarea se face telefonic sau electronic (e-mail). Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat.

Articolul 4 - EXTINDEREA OBLIGATIILOR VANZATORULUI

4.1 Vanzatorul isi va utiliza cunostintele sale profesionale si tehnice pentru a atinge rezultatul stipulat in Comanda si va livra Bunurile si Serviciile care indeplinesc cerintele, nevoile si specificatiile Cumparatorului;
4.2 Informatiile prezentate pe site-ul vanzatorului (preturile, ofertele, situatia stocului, specificatiile si imaginile), au caracter informativ si pot fi modificate de catre Vanzator, fara o anuntare prealabila. Vanzatorul face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante, pentru ca produsul sa fie utilizat in parametrii pentru care a fost achizitionat; E posibil ca unele preturi sa fie eronate. In cazul inregistrarii unei comenzi cu un pret derizoriu, Vanzatorul are dreptul sa anuleze comanda Cumparatorului, iar daca comanda a fost achitata, contravaloarea comenzii va fi returnata in contul Cumparatorului.
4.3 Comunicarea cu magazinul - se poate face prin interactiunea cu acesta, postarea opiniilor vizavi de produse sau comunicarea prin adresele mentionate la rubrica "contact". Vor fi excluse din site sau ignorate, pareri sau adresari ce contin injurii sau un limbaj neadecvat. Vanzatorul, are libertatea de a gestiona informatiile primite, fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru acestea.

Articolul 5 - DREPTURI DE AUTOR

Intregul continut al site-ului, imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date este proprietatea mierepenet.ro si este aparat de Legea dreptului de autor (Legea nr 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. mierepenet.ro garanteaza tuturor utilizatorilor acces limitat, in interes personal, pe site dar nu le confera drepturile de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor noastre. Folosirea fara acordul scris al mierepenet.ro. a oricaror elemente enumerate mai sus, orice tentativa de acces neautorizat in vederea producerii de prejudicii sau frauda vor fi aduse la cunostinta autoritatilor competente. Sunt interzise in mod expres: accesarea site-ului de catre dispozitive sau programe automate, sau copierea manuala a continutului, precum si citirea sau publicarea continutului de catre alte companii sau site-uri, pentru a face comparatie sau analiza in vreun fel. mierepenet.ro nu acorda nici un fel de garantie pentru continutul si utilizarea acestui site, materialele prezentate pe el fiind cu titlu pur informativ.

Articolul 6 - LIMITAREA RESPONSABILITATII

mierepenet.ro nu va putea fi raspunzatoare pentru : - neplacerile create de intreruperea accesului in site datorate furnizorului de servicii internet (ISP); - eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari; - erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului; - diferente intre imaginea unui produs din site , asa cum ea apare pe monitorul dumneavoastra si produsele primite, diferente care se refera la culoare, nuanta, etc.; - continutul, calitatea sau natura site-urilor care pot fi accesate prin legaturi de pe site-ul mierepenet.ro. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza; - pierderile de informatii cauzate de bug-uri sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul. De asemenea nu raspundem pentru bug-urile din securitatea serverului care gazduieste site-ul; - acuratetea sau de cat de complet este continutul acestui site sau continutul altor siteuri legate de acest site si nu-si asuma nici o responsabilitate pentru orice erori, greseli sau lipsa de acuratete a continutului, vatamare corporala sau a proprietatii, de orice natura, rezultand prin accesul dvs. la site-ul mierepenet.ro si serviciile sau produsele acestuia.; - orice produs sau serviciu publicat sau oferit de catre o parte terta prin site-ul mierepenet.ro sau orice site cu hiperlink sau aparut in orice banner sau alt fel de publicitate; - nepotrivirea intre scopul pentru care a fost cumparat un produs si functionalitatea lui; - defectiunile, pagubele sau accidentele datorate folosirii corespunzatoare sau necorespunzatoare a produselor cumparate din magazinul mierepenet.ro; - orice daune, directe, indirecte, generale, speciale, compensatorii, de consecinta, si/sau accidentale, care rezulta din sau cu privire la dvs. sau a oricarei alte persoane in legatura cu utilizarea site-ului, informatiilor, serviciilor si produselor mierepenet.ro sau prezentului acord, incluzand fara limitare, profituri pierdute, vatamari corporale, emotionale, sau orice pagube speciale, incidentale sau de consecinta;

Articolul 7 - SECURITATEA DATELOR / CONFIDENTIALITATE

Toate planurile, documentele si informatiile de orice natura furnizate de catre Cumparator Vanzatorului, vor ramane in proprietatea Vanzatorului. Ele pot fi utilizate numai pentru executarea contractului. mierepenet.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Articolul 8 - MODALITATI DE PLATA SI LIVRARE

Livrarea se face prin curier rapid la pretul afisat in cos la finalizarea comenzii. Plata comenzii se poate face ramburs sau prin transfer bancar. Cumparatorul care nu a ridicat produsul livrat prin metoda aleasa nu va mai putea efectua comenzi in magazinul nostru cu plata ramburs.

Articolul 9 - DISPOZITII FINALE

mierepenet.ro isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra site-ului mierepenet.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens. Orice problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe www.mierepenet.ro sau de informatiile prezentate pe acest site se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor romanesti de judecata, partile alegand competenta instantelor de pe raza municipiului Slobozia. Produsele prezentate pe site si/sau comercializate prin magazinul online nu inlocuiesc un regim alimentar variat, exercitiile fizice de intretinere necesare si nu substituie recomandarile medicale de specialitate. Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. In momentul efectuarii unei comenzi online, Clientul declara ca a luat cunostinta si este intru totul de acord cu cele mentionate mai sus.

Mărturii clienți
TAPUS MARIA MIHAELA, timisoara
PRODUSE FOARTE FOARTE BUNE , DE INDATA CE SE TERMINA BORCANELE VOI MAI COMANDA ...RECOMAND TUTUTOR CU CALDURA SA-SI CUMPERE MACAR UN BORCANEL SA VADA CE BUNA E MIEREA CU CATINA PACAT CA NU AM STIUT MAI DEMULT
Alte mărturii clienți »
Newsletter
Pentru a fi la curent cu cele mai noi produse și oferte abonați-vă la newsletterul nostru.
Miere 100% naturală, direct de la apicultor
Articole