Miere 100% naturală  -  
Va multumesc pentru promptitudine. Produsele sunt foarte bune. Fetita mea este incantata. Va recomand tuturor. Succes in continuare.
Cantea Cezarina, Galati
Calitatea OK, modul de prezentare ireprosabil, livrarea fara cusur ( in termen si la adresa indicata ) ! oricand de revenit ! Eu am gasit un furnizor.....voi un client ! Adrian Dumitrescu
ADRIAN DUMITRESCU, BUCURESTI
Un produs de calitate si foarte bun(catina cu miere). Livrare rapida. Multumesc.
MATHE MIHAELA, SECTOR 3
Buna ziua. Produsele primite sunt intr-adevar de calitate. Pana acum nu am mai gustat miere de floarea-soarelui dar este intr-adevar buna. Am o singura nelamurire: in afara de produsul "Miere cu catina" care are o consistenta mai apoasa doar deasupra, unde este catina, celelalte produse sunt zaharisite: mierea cu scortisoara, mierea de florea soarelui si mierea de rapita. Imi spuneti va rog in cat timp sau in ce conditii se zahariseste mierea? Din cauza temperaturii, a vechimii sau a ceva ce eu nu stiu? In rest, nu am neintelegeri. Gust adevarat. Am ajuns sa cumpar de la dvs. deoarece ultima data am luat dintr-o sursa necunoscuta din piata si am fost dezamagita. Asa ca, riscand sa mai arunc banii inca odata, am comandat de la dvs. si nu imi pare rau. Voi reveni cu drag ca sa comand.
Raspuns mierepenet.ro: Multumim. V-am trimis pe email raspunsul la intrebare.
Popescu Luminita, Bucuresti
Foarte bune produsele, o sa mai comandam si pe viitor , le-am recomandat tuturor prietenilor. Va multumim !
Tomescu Daniela, TIMISOARA
foarte buna mierea de rapita si sunteti foarte operativi ne mai auzim multumesc
chirila mariana, iasi
Super incantata de produsele comandate.Copiii mei si ei sunt foarte incantati de gustul mierii de scortisoara,catina,rapita si proposlis . Vom mai comanda cu siguranta pentru efectele benefice pe care le are mierea pentru organism. Va multumim!
Dima Mariana, Constanta
Livrare rapida si produse impecabile, foarte gustoase. Eventual v-as recomanda sa treceti ceva informatii legate de efectele/ beneficiile mierii respective si pe eticheta borcanelor.
Zazgyva Ancuta, Targu Mures
Livrare rapida,produsul comandat de calitate foarte buna,o sa incercam si alte sortimente.Felicitari!
BADILA ADRIANA, sinaia
Buna ziua, Am consumat din mierea cu capaceala de faguri cu propolis si din cea cu scortisoara si este ok.
Suhane Sorin, Bucuresti
Am comandat 4 sortimente de miere (salcam,poliflora, rapita si floarea soarelui) pentru a le testa. Sunt grozave ! Fetitei ii place cel mai mult cea de floarea soarelui. M-ati convins, am devenit clientul dvs.
Irina Alexandru, Com Berceni
Foarte buna mierea, recomand.
Burca Marian, Roman
Foarte buna mierea de rapita.
Matei Marian, Ianca
produse de calitate, livrare promta
dan cozma, iasi
Va multumesc pentru serviciile foarte bune (livrare prompta, ambalare corespunzatoare), precum si pentru calitatea mierii. Citisem despre mierea de rapita dar nu gustasem niciodata, si suntem incantati, atat eu cat si familia mea. Va doresc din suflet mult succes in tot ceea ce faceti, sa va pastrati principiile sanatoase si calitatea produselor.
Oprea Corina, Brasov
1 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Știați că
Albina e unica insecta domesticita de om.
De obicei albinele culeg nectar de la o distanta de pana in 2 km de la stupina.
In caz de necesitate, albinele pot culege nectar si la distante de pana la 3 km iar familiile slabe zboara pana la 1 km in timp ce familiile puternice pina la 3-4 km.
Durata de viata a matcii este de 50-60 de ori mai mare decat a albinei lucratoare.
Larva din care se va naste o matca isi mareste greutatea corpului de 3000 de ori in 5 zile in timp ce larva din care se va naste o albina lucratoare doar de 1500 ori.