Catina contine vitamina A, C, complexul B, E, P, K, F si microelemente precum fosfor, potasiu, magneziu, calciu, fier si sodiu. Catina este mai bogata decat morcovul in beta-caroten, dar si pectine, zaharuri, aminoacizi esentiali si acizi grasi esentiali.
Siropul de catina cu miere este benefic in afectiuni precum ulcerul gastric si duodenal, diaree, reumatism, afectiuni neuroendocrinologice, circulatorii si hepatice. Acesta mai este folosit si in cazuri de astenie, anemie, coronariene, hipertensiune, gingivite. Un efect demn de luat in seama il are si asupra depresiilor, bolii Parkinson, tumorilor, adenoamelor, afectiunilor bucale, faringitei, raguselii, gripei, racelii, intoxicatiilor si leucemiei.
Siropul de catina cu miere este recomandat si persoanelor care se confrunta cu stari de stres si oboseala.
Acest sirop este fara coloranti, este obtinut din fructul de catina si din miere 100% naturala, fara a fi tratat termic prin fierbere. Este un produs 100% natural si organic ce pastreaza proprietatile fructelor intacte.
Siropul de catina cu miere se administreaza cate zilnic, cate una-doua lingurite pe zi. Este de preferat ca acest amestec sa se consume dimineata deoarece este si un excelent energizant, iar daca este consumat seara pot aparea insomnii.
Atentie: Siropul de catina cu miere se pastreaza in frigider, daca nu, cu timpul va fermenta si nu va mai fi buna pentru consum.
Atentie: Acest articol nu inlocuieste un consult medical de specialitate. A nu se administra copiilor sub 1 an si persoanelor alergice la produsele apicole.