Miere 100% naturală  -  

Un desert delicios: Panna cotta cu miere si portocale

Panna cotta cu miere si portocale

Aveti nevoie de:
500 ml frisca lichida proaspata
2 linguri miere
2 linguri zahar brun
4 g gelatina
coaja de la jumatate de portocala


Pentru sos:
100 ml suc proaspat de portocala
2 linguri zahar
1 lingurita cu varf amidon

Mod de preparare:

Punem gelatina la inmuiat pentru minim 10 min.

Frisca cu miere, zahar si coaja rasa de portocala le punem pe foc pana la punctul de fierbere. Dam deoparte, lasam 5 minute, strecuram si adaugam gelatina, amestecand pana cand aceasta se topeste. Rasturnam in 4 pahare si le punem la frigider cateva ore.

Sosul: Incalzim sucul de portocala cu zaharul, adaugam amidonul si lasam la foc mic pana se ingroasa, amestecand continuu pentru a nu se forma cocoloase.

Notă articol: 3.33 din [6 voturi]
Mărturii clienți
Dascalu Carmen, Iasi
Mierea este foarte buna. Voi mai comanda
Alte mărturii clienți »
Știați că
Cristalizarea mierii de salcam este mult mai lenta fata de alte tipuri de miere, acest proces putand dura pana la 2 ani.
In caz de necesitate, albinele pot culege nectar si la distante de pana la 3 km iar familiile slabe zboara pana la 1 km in timp ce familiile puternice pina la 3-4 km.
Albinele lucratoare au o speranta de viata de doar 6 saptamani. Albinele de iarna, care hiberneaza impreuna cu regina in stup pot trai chiar si 6 luni. Matca poate trai cativa ani si este ucisa de albinele lucratoare atunci cand fertilitatea ei se diminueaza.
Newsletter
Pentru a fi la curent cu cele mai noi produse și oferte abonați-vă la newsletterul nostru.

Alți clienți au vizitat și...